SWS doporučuje Microsoft software
 

Office 365 Bootcamp

Vážený partnere,
ve druhém kvartálu jsme pro Vás opět připravili možnost zúčastnit se semináře věnovanému Office 365. Ze zkušeností z předchozích bootcampů je doplněn o další hodnotné informace a příklady.

Seminář je zaměřen především na obchodní a technické znalosti, které se Vám budou hodit u SMB zákazníka, jeho přechod do cloudu apod.

Těšíme se na Vaši účast.

Kdy a kde

18. 5. 2017, Olomouc
Hesperia Hotel, Brněnská 55, 779 00 Olomouc, Česká Republika

Program

8:40Snídaně, registrace.
9:00Office 365 – dnes už nejen Office a dokumenty. Aplikační novinky z pohledu uživatele – Bookings, Groups, Planner, StuffHub, Flow, Outlook Customer Manager a další novinky.
10:30Přestávka
10:45Přechod do cloudu – z pohledu zákazníka i partnera. Příklad a struktura typické nabídky Office 365, včetně návratnosti investice v horizontu několika let a kalkulace standardních služeb partnera. Představení CSP - Cloud Splution Provider.
11:15Co znamená pro zákazníka a partnera přechod do prostředí Office 365. Představíme různé možnosti migračních scénářů a podrobněji se budeme věnovat typické migraci u SMB zákazníka. Budeme se věnovat integraci a převodu domén, uživatelským mailboxům, povíme si, co se soubory, aplikacemi a dalšími službami. Představení partnerské obchodní a technické podpory, navazující technické webináře kde si prohloubíte vaše znalosti.
12:30Oběd
13:30Jak Office 365 představit zákazníkovi. Ukážeme si, jak vytvořit demo prostředí Office 365, komu a co na straně zákazníka ukázat. Na závěr si ukážeme, jak by mohla vypadat vzorová nabídka.
15:30Závěr

Registrace

Kdo Vás bude mít na starosti?

Co je důležité pro účast na semináři?

Podmínkou pro účast na semináři není mít s sebou vlastní notebook. Ale pokud byste jej měli s aktivním Office 365, benefitem v rámci partnerského programu MPN, budete si moci reálné ukázky vyzkoušet přímo s námi.

Na předplatné mají nárok partneři s Microsoft Action Pack, Silver a Gold kompetencí. Při aktivaci postupujte dle návodu. V případě potíží s aktivací kontaktujte regionální podporu.

Co si odnesete?

Bližší informace získáte na telefonu +420 727 924 878 nebo e-mailu ms@sws.cz.